Bewegingsschool

De bewegingsschool biedt ook dit jaar plaats aan tientallen kleuters van 2,5 tot 6 jaar.

De activiteiten voor de Bewegingsschool zijn voorlopig stopgezet, omdat er momenteel geen begeleiding en coördinatie kan verzekerd worden. Je kan dus op dit moment niet inschrijven. We zijn op zoek naar een nieuwe of alternatieve invulling van de bewegingsschool en zullen daarover communiceren zodra daar meer nieuws over is.

Onze missie is om elke kleuter te stimuleren om, samen met zijn ouders, de eigen vaardigheden en bewegingsmogelijkheden te leren ontdekken. Dit bereiken we door kinderen op een speelse en ontspannen manier verschillende opdrachten en spelletjes te geven. Deze spelletjes zullen in de veilige omgeving van een ouder en de medewerkers van de bewegingsschool uitgevoerd worden.

bs-slides

Wilt u graag meer informatie? Dan kunt u steeds terecht bij de coördinatoren via het e-mailadres bewegingsschool@jeugdvolley-londerzeel.be.

Wil je je engageren als coördinator/begeleider tegen een vaste vergoeding? Stuur gerust een mailtje! De verschillende taken en in te vullen rollen zullen zeker verder toegelicht worden. Doen!!