Teamsponsor

Automobile Centre Puurs (ACP)

Acp, onderdeel van de acm-autogroep, is een officiële Volkswagen-verdeler. Met persoonlijke aandacht voor zowel particuliere als zakelijke klanten, streven wij naar 100% uiterst tevreden klanten. In onze concessie staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw Volkswagen van de beste service te voorzien. Onze medewerkers beschikken over vergaande expertise en uitgebreide kennis in de automobielbranche.

Nieuwe wagen kopen? Allen daarheen!! 

bord_acp

 

Hoofdsponsors

Vervolgens is er substantiële bijdrage van onze andere hoofdsponsors: Kento, Tom Stoels, GAMMA Londerzeel, Pizza Place, ARK, Slagerij Van Damme, O!Vin en Argenta Londerzeel.

sponsorbanner

Decoratie, schilderwerken, renovatie … voor alle hulp bij klusjes moet je bij GAMMA Londerzeel zijn, dé doe-het-zelf winkel in onze streek gevestigd in de Molenstraat 7 in Londerzeel centrum.

Tom Stoels BVBA is uw specialist voor verwarming en sanitair, gevestigd in Malderen. Voor vakwerk één adres: info@tomstoels.be!

Pizza Place in Londerzeel St-Jozef is sinds de oprichting hofleverancier in de Blauvenne. De beste pizza’s uit de streek, en daarbovenop een razendsnelle levering! Alle JVL-ers kunnen er intussen van meespreken… Website: www.pizzaplace.be

Bvba Kento is fabrikant van zeefdruk- & digitale transferts. Een team van gedreven jonge mensen staat borg voor de productie van kwaliteitsvolle transferts voor gebruik op ondergronden in katoen, polyester, nylon en non woven. Kento staat ook voor personaliseren van promotie- en werkledij, bedrukkingen en lasergravure op relatiegeschenken. Lees meer op www.kento.be.

Toegevoegde waarde creëren voor jouw bedrijf of merk, daar staat ARK voor. ARK maakt communicatie beter én efficiënter en zet merken neer zoals het hoort, ook internationaal. We creëren brand awareness en gaan het gesprek aan met de doelgroep. Daarbij duiken we echter niet zomaar in ondiep water. Vooraf gaan onze communicatiespecialisten met jou rond de tafel zitten. Zie www.ark.be

Slagerij Van Damme – De Keurslager in uw buurt! Vind ons via slagerij-londerzeel.be

De slogan “Passion for Wine & Food” zegt veel over O!Vin, we willen elk ons steentje bijdragen om “wijn en gerecht” in een ander daglicht te stellen. De harmonie tussen “wijn en gerecht” zien we als een meerwaarde om u als klant nog meer te laten genieten van onze heerlijke wijnen en aanverwante produkten uit gelijke welke wijnstreek ter wereld. Meer info en online shop op www.o-vin.be.

Argenta Londerzeel is méér dan een bank! Katleen Smedts zorgt voor begeleiding op maat, en biedt een volledig gamma aan kwalitatieve verzekeringen. Ga zeker eens langs in de Stationsstraat en kijk op de Argenta-website voor concrete info.

 

Reclamebordsponsors

We mogen zeker onze reclamebordsponsors niet vergeten te vermelden. Zij fleuren niet alleen onze Wall of Fame in Sporthal Blauvenne op, maar leveren tevens een substantiële sponsorbijdrage.

dav

Cosmo, Fita Products, Marievoet & Breynaert, Palm Breweries, Keukens Broothaerts, Argenta Steenhuffel, Hair Revolution, Autocenter Meeus, Brandhouthandel Wim de Wael, Viandoo, Frituur D’Aa, DS Maatwerk, Luc Van den Bossche, Fietsen Adriaenssens, Optiek Daelman, Broodhuys, Camiel Saerens bvba, GEKR, Fitality, Sweet Vanilla, Sportmaat, L’Uno et l’Altro.

All Signs Forever, Beyers koffie, Debo, Eggermont & Cuyckens, Van Nerom G. bvba, Transport Robbyns.

Jeugdvolley Londerzeel is ook uitermate dankbaar voor alle tornooisponsors die ons helpen om van dit evenement niet alleen een sportief, maar ook een financieel succes te maken. And last, but not least, een DANK U aan alle sponsors van wedstrijdballen en steunkaarten!