Lidgeld seizoen 2017-2018

Hieronder vind je het lidgeld per ploeg terug, berekend op basis van het aantal trainingen en de inschrijving in competitie. Deze bedragen werden berekend op basis van de totale clubkosten, zoals scheidsrechters, huur van de zaal, trainerskosten, materiaal… Zoals gewoonlijk maken we een duidelijk onderscheid tussen competitieploegen, volleybalschool, bewegingsschool en recreatieploegen.

Onderstaande informatie is verouderd. Details over het lidgeld voor het seizoen 2018-2019 verschijnen half juli op deze pagina, en worden ook per brief aan onze leden bezorgd.

 

Hoeveel, hoe en wanneer moet ik betalen?

Bewegingsschool
€135
voor 1/11
Volleybalschool
€160
na 1/10
Jeugd/Seniors
€285
na 1/09
Divisie
€305
na 1/09
Toffe Madammen
€85
na 1/09
2e gezinslid €125 €150 €275 €295 €75
3e gezinslid €115 €140 €265 €285 €65

Het lidgeld wordt betaald voor 1 september 2017 (jeugd & competitie) per overschrijving op rekening BE45 7512 0449 0689 van Jeugdvolleybal Londerzeel. Mogen wij vragen om één overschrijving per kind te maken en in de mededeling te vermelden: "Lidgeld" + naam speler.

Gelieve het lidgeld tijdig te betalen, na 1 september valt de zomerkorting weg en liggen de bedragen 10 euro hoger (behalve voor VBS/BS). Indien het lidgeld tegen de eerste competitiewedstrijd niet betaald is, ben je niet speelgerechtigd en mag je dus niet deelnemen aan de match.

Lukt de betaling van het lidgeld niet tijdig of in één keer? Laat ons even iets weten, zodat we over een aangepaste regeling kunnen praten. Wij bijten niet (of toch zelden) ;-)

 

Hoeveel kan ik terugverdienen tijdens het seizoen?

Door jouw medewerking aan de club, kan je tijdens het seizoen een gedeelte van het betaalde bedrag terugverdienen. Door bijvoorbeeld een steunkaart te verkopen na Nieuwjaar, kan je maar liefst 50 euro terugkrijgen (voor BS/VBS/ToffeMadammen: 20 euro)!

Je betaalt dus voor alle duidelijkheid wel bij de start van het seizoen het volledige lidgeld-bedrag op de JVL-rekening, en in de loop van het seizoen kan je een gedeelte ervan terugverdienen.

Terug te verdienen tijdens seizoen:

(*) Als je een reclamebord verkoopt, krijg je dezelfde korting én nog meer extra voordelen! Ook leden van BS/VBS en Toffe Madammen kunnen een steunkaart verkopen, zij krijgen hiervoor 20 euro van hun lidgeld terug.
(**) Je krijgt rond Nieuwjaar 3 kaarten van €3, die je kan doorverkopen. De opbrengst mag je houden.
(***) Ook andere mutualiteiten bieden dergelijke terugbetalingen aan, meestal 10 à 15 euro.

 

Tussenkomst mutualiteiten

Bij verschillende mutualiteiten kan je een tussenkomst bekomen in het lidgeld van een sportclub of in de kosten van een volleybalkamp. Je dient enkel een ingevuld attest te bezorgen aan club.

Na de start van het seizoen, in september, bezorgen wij al onze leden de blanco formulieren die jullie kunnen invullen en terugbezorgen aan onze secretaris. Meer details en uitleg krijgen jullie dus eind september.

Wil je om één of andere reden de club verlaten, vraag dan tijdig je vrijheid aan bij de volleybalbond! Anders zijn we genoodzaakt een administratieve kost van €50 aan te rekenen. Meer info bij onze secretaris.