JVL-Café

‘The place to be’, ‘de Hel van JVL’, ‘Het kloppende hart van JVL’…

Het JVL-Café is dé plaats om voor en na de match of training, achter de één of andere pint, gezellig te kunnen (na)keuvelen. Voor de speelsters en spelers de ideale gelegenheid om samen de ploeggeest en vooral clubsfeer nog verder uit te bouwen. Voor de ouders het ideale terrein om samen met andere ouders, trainers of met de mensen van het bestuur nader kennis te maken en om de competitiewedstrijd nog even te analyseren.

Bestuur en JVL-Café-Team doen alle mogelijke inspanningen om het JVL-café, het zaaltje en de keuken (welke ondertussen al flink is ingericht) in eigen beheer te kunnen uitbaten. Via gratis draadloos internet en een vaste beamer kunnen we foto’s en video op het scherm toveren, en zijn alle bezoekers permanent online.

20140829_221652   20140829_221704   20140829_221712   20140829_221816

Voor de uitbating werken we naar goede traditie met tap-weekends per ploeg. Dit komt er op neer dat alle ploegen (lees: speelsters en spelers, ouders, broers, zussen…) een tweetal weekends per seizoen de tap zullen bevolken. We hanteren hier het mooie principe van ‘vele helpende handen maken het werk stukken lichter’. Bovendien kan het als een gezamenlijke ploegactiviteit worden beschouwd en kan dit alleen maar de ploeg- en clubgeest verbeteren.

De opbrengst van het JVL-café wordt gebruikt om de sportieve clubwerking financieren. De betaling van de bus voor het zomerkamp en aankoop sportmateriaal zijn daar een paar mooie voorbeelden van.

Verhuur

Het JVL-Café kan ook gehuurd worden tegen zeer schappelijke prijzen. JVL-leden krijgen hierbij zelfs een mooie korting! Volgende onderdelen kunnen afzonderlijk of in combinatie worden gehuurd, afhankelijk van de beschikbaarheid:

  • Cafetaria met toog
  • Volledig ingerichte keuken
  • Klein zaaltje

De cafetaria wordt niet verhuurd als er thuiswedstrijden van JVL zijn. We willen er steeds voor zorgen dat onze ploegen na de match kunnen verpozen in het JVL-café. Het zaaltje en de keuken zijn uiteraard wel beschikbaar op deze dagen.

Alle informatie over prijzen en beschikbaarheid van deze accommodatie kan je verkrijgen via Toon Cools (tcools@gmail.com). Via dit adres kan je ook terecht voor alle andere informatie in verband met het JVL-Café.

Kleed je feest aan!

Ben je op zoek naar tenten, feestmateriaal of piekfijn gedekte tafels? Of advies over de zaalschikking en inkleding?

gekrOnze partner GEKR Partyverhuur (website) is een dynamisch & flexibel bedrijf, met een uitgebreid gamma kwaliteitsvol materiaal voor uw feest: vouwtenten, stertent of starshade, kadertenten, receptie- en andere tafels, stoelen, barkrukken, houten vloer, servies, glazen, … Ook voor lounge meubilair en advies kan u bij hen terecht.

De ideale partner dus voor uw familie- of communiefeest in het JVL-Café! Stuur hen gerust een mailtje voor meer informatie.

Nuttige documenten

  • Taplijst 2016-2017: de online taplijst met aanduiding van de verantwoordelijke ploegen, aantal thuiswedstrijden,…
  • Tappen Voor Dummies: een volledige handleiding voor tappers in het JVL-Café. Alle info in verband met inrichting, afvalverwerking, openen/sluiten van het café vind je in dit document.